lördag 31 januari 2009

Eftersom jag är återförsäljare för Alpnaerings Mat, hälso och hudvårdsprodukter så vill jag delge mina bloggläsare om några av dessa enormt bra och omtyckta varor.
Du som blir intresserad kan ringa mig för mer information.
Mitt telefonnummer är : 0911- 65789.

Alpnaerings Basico är ett kosttillskott som förser dig med dagsbehovet av 8 viktiga mineraler och spårämnen. De hjälper till att upprätthålla syra- bas balansen i kroppen, vilket gör att ämnesomsättningen fungerar optimalt. Ett regelbundet intag av Basico främjar också till en frisk hud.
Innehåller bla zink och selen
Zink stimulerar immunförsvaret och har en läkande effekt på huden.
Selen ger en mjuk och elastisk hy samt är en effektiv antioxidant.
Basico finns i både pulverform och tablettform.
Hej så länge kram Barbro.
Skriver om fler produkter senare.
Lördag den 31 januari -09
Här på Rengatan händer det inte så mycket just nu.
Blir bara så glad när solen tittar fram och bara -5 grader ute.
Håller på att förbereda inför resan till Hedenäset, som jag åker till på tisdag.
Mamma fyller 89 år på torsdag, jag bjuder på en smörgåstårta ,som jag gör där.
Jag ska också dema för Alpnärings hudvårdsprodukter hos Kaarles.
Roligt att Malin också börjat blogga. Nu har jag många att följa...Kuuuul!
Kram till er alla bloggläsare. Barbro.

torsdag 22 januari 2009

Ett stort tack till alla nära och kära som kommit i håg min kära make på hans födelsedag.
Kram till er alla. Barbro.
Tord hälsar och tackar så hjärtligt.

Här sitter jubilaren själv i egen hög person.
Roger och Caroline med fam har också gratulerat, men tyvärr kunde de inte komma hit.
Min gamla mamma som själv fyller 89 den 5 februari ringde just och grattade sin svärson.
Det har varit en trevlig afton.

Sandra var också en av gratulanterna hemma hos oss.

Kicki, Tobbe och lilla Isak kom och gratulerade Tord på hans 67- års dag

söndag 18 januari 2009

Alpnäring

Har varit på Alpnärings möte i Luleå i kväll. Det har kommit ut många nya produkter . Spännande!! Bla.en jättefin ansiktsmask.Hydrating Mask. en intensiv fuktgivande gelmask.
En cream som är bra mot värk i rygg, axlar och nacke, eller om du stukat foten, eller lider av kroniska inflammationer i muskler och leder. Den innehåller Vallört och läkemalva som har sårläkande, dämpande och avsvällande effekter.Arnica cream verkar alltså kraftigt inflammationshämmande, smärtlindrande och avsvällande. Används vid akuta besvär och perjodvis......... skriver om fler nya produkter senare.

lördag 17 januari 2009

Alpnäring

Har haft en trevlig kväll med mina Alpnäring kamrater på badhuset i Öjebyn. Det var ca 150 personer-kunder....
En fin Spa -afton. med ansiktsrengöring ,handmassage och fotbad med superbra produkter .Det känns roligt att få introdusera så fina produkter som Alpnäring kommer med, samt att vi som återförsäljare får lära oss. en hel ,halv vetenskap... Jag är så glad att kunna ge en skön ansikts(massage) rengöring, samt handmassage och fotbad-rengöring. Jag hoppas många upptäcker dessa produkter."Super"

onsdag 14 januari 2009


Molly fick många godisar, och mycket kärlek. Hon mår som en prinsessa.Molly säger :" jag hörde hur mormor och morfar pratade om mig i går kväll. De berömde mig och tyckte att jag var en så klok och duktig hund. Jag skulle vela att Lotta också skulle ha hört dessa sanna ord."

Molly



Molly och Tord myser... kram ,kram ! Molly säger: " Jag saknar INTE Lotta ett dugg! Här är sååå lungt och skönt. Jag känner mig verkligen som en drottning."

Vassla

Renar kroppen från slaggprodukter.
Normaliserar tarmens funktion
Optimerar din ämnesomsättning
Rik på vitaminer, mineraler och spårämnen
Ökar ditt välbefinnande
Har en renande effekt för lever och hjälper till att rensa kroppens lymfsystem
Bra för magkatarr, trög mage
Renande effekt på huden.

Många av oss behöver rena vår kropp någon gång då oc då. Att sköta om sig själv lite extra ibland är inte fel. Det sägs att skönhet kommer innifrån.

måndag 12 januari 2009

För att inte skrämma någon om produkten Affiline så måste jag skriva lite fakta om produkten.Affiline innehåller nio kraftfulla örter som samverkar för att rena kroppen från slaggprodukter och överflödig vätska.
Dosering: 1-2 msk i ett glas vatten. För en starkare utrensning kan man ta en kur under två veckor med 3-4 msk Affiline i 1 liter vatten som dricks kontinuerligt under dagen. Upprepa kuren ca 4 ggr/år.
Fördelar: Renar kroppen från slaggprodukter och driver ut överflödig vätska
Ger en klar och fin hud
Flera av örterna som ingår i Affiline är traditionellt använda mot gikt och reumatiska besvär.
Björk, brännässla, maskros, älgört och lindblomma verkar effektivt vätskedrivande
Fläder och Lindblomma stärker immunförsvaret.

Ska presentera fler omtyckta produkter senare........

Alpnaering

Efersom jag är återförsäljare av Alpnärings hälsokost och hudvårdsprodukter , så ringde jag runt till en del kunder och önskade dem en god fortsättning på det nya året. Jag passade samtidigt att fråga om produkterna som de inhandlat varit till belåtenhet och om en ny demo skulle vara aktuell. De flesta människor har glädje av ett välbalanserat kosttillskott.Särskillt när den perfekta kosthållningen med massor av frukt och grönt i teorin kanske inte riktigt fungerar för alla i praktiken...
Om man sedan tränar mycket , är fysiskt nedsatt eller är röker då ökar behovet ytterligare av vitaminer och mineraler.
En kund hade råkat lite illa ut med intag av Affiline. Hon hade överdoserat och sedan åkt på en längre resa. Väl framme i Haparanda på en stor affär körde det plötsligt runt i hennes mage. Det gick inte att håll emot, hon sket helt enkelt på sig inne i butiken. Jobbigt, men vad lär vi oss av detta??? Jo att alltid följa anvisningarna på burken för bästa resultat. Fortsättning följer.....

tisdag 6 januari 2009



Tord, Kicki och Lotta. Alla är mätta och nöjda. Bara glada miner.



Maten var jättegod tyckte jag och Tord.


Frida och Fredde.


Här ser du Josef längst fram, därefter Lasse och Eva.


Julaftonsmiddag hos Kicki och Tobbe.
Tretton dag jul, - 8 grader ute. Nu börjar jag att längta till lite ljusare och varmare tider, men innan jag lämnar juldagarna bakom mig så avslutar jag med några till blder. Kram Barbro och god fortsättning. Nu är det snart dax för avjulning, skönt.!!

lördag 3 januari 2009



Frida tittade också över på en fika. Denna underbara flicka ,vårat barnbarn.


De var de det, nu har tomten gått,men i morron kommer han igen. Isak var en så god och fin pepparkakspojke.


paketöppning
Här kommer några bilder till från lilla julafton som vi firade den 23 dec hemma hos oss.


Även Elsa fick en klapp av tomten.


Isak i mamma Sandras trygga famn för ett samtal med tomten. Kanske tackar han för paketet. Lilla Wilmer tittar ,lyssnar och följer utvecklingen.

fredag 2 januari 2009

Min bloggning avbrörs på tisdag med bild av Wilmer och tomten kommer.Josef ringde och ville att jag genast skulle komma till dem. Han lät nästan hysterisk i rösten när han sa: " mormor du måste komma genast och fort, mamma är så konstig"jag avslutade min blogg , körde i ilfart till Kicki. Vi åkte till Piteå sjukhus, där hon fick stanna. Massor av prover skulle tas. De misstänkte att hon drabbats av en såkallad "tia."Senare på kvällen kände jag hur uppblåst och konstig jag kände mig i magen. På natten började jag att spy, och mera spy fruktansvärt vad ynklig jag kände mig. Det dåliga måendet fortsatte hela nästa dag.Både jag och min man hade tydligen drabbats av vinterkräksjukan.Nyårsafton var vi sängliggande hela dagen och kvällen.Det gamla året slutade dåligt och inleddes också dåligt för våran familj. Nu önskar och hoppas jag att vår älskade dotter Carina blir frisk och kry. Jag har sagt till henne att hon har alldeles för många järn i elden. Att jobba heltid plus designa linnekläder och dessutom tatuera på fritiden. Till detta bör tilläggas att hon har familj och två hundar och en katt. Jag hoppas hon börjar att tänka sig för lite mer nu , för hälsan går iallafall i första hand.Avslutningsvis vill jag tacka Kicki för den goda julmiddagen som vi var bjudna till på julafton. Det kommer bilder senare. Kram Barbro. Jag vill också önska alla bloggläsare ett gott nytt år 2009.