tisdag 25 september 2012

En långsam dag!!

Vad gör vi en långsam dag …???

CIMG4910

Ja..vi åker ut en stund……först till Ålens , som just öppnat återigen i Piteå..Efter en stunds vandring runt i butiken säger han:” Det här är bara en kärring affär, passar jag i hatt??  ser jag ut som JR??..!!!”Hahaha …ja visst säger jag….Sedan vandrade vi vidare till “Gubbdagiset “ som vi säger…och menar naturligtvis Clas Olsson…..där trivdes han och som synes många fler män vi tittade bla. på en snöslunga på 6½ hk..undrar om den är för svag???om någon kan ge oss råd..gör det!!…..Jag är lite galen i lampor.och.kanske hittade jag en bordslampa som jag kan tänka mig.

Ett stopp i Djupviken  på Ica , färsk lax 59:- / kg……och en snabbis in till Mathias....men innan vi återvände hem åkte vi mot Piteälven för att få några vackra höst bilder…..Eftermiddagssolen lyser vackert!!!!

CIMG4912

CIMG4913..och nu finns inte många båtar ankrade …i Öjebyn..

CIMG4914..men de gamla ny rustade båthusen finns kvar…..

CIMG4909Väl hemma…så styckade jag lax filen till portionsbitar för stekning eller grillning…en bit gravade jag…..och renset blir till Lax soppa…Avslutningsvis visar jag en av mina sista gurkor som inte godkänns av EU men…!!!!! I nu läget är den inlagd och snart uppäten av oss….. ..Glad höst!!!!!

1 kommentar: