lördag 11 augusti 2012

Lena och Sven på besök!!

Även idag en rolig dag till ända…..Min morgon började med ett samtal från far…fick veta att min kusin från Ängelholm varit och besökt dem på äldreboendet i Roknäs….sedan till brevlådan och hämta Piteåtidningen, som jag läste samtidigt som jag avnjöt av kaffe och en macka i solens sken…….……I dag hade jag bestämt mig för att ta itu med en massa pappersjobb ,ang. mina föräldrars flytt…så jag åkte till Stadshuset och Pitebo..Det bara väller in papper och förfrågningar om dittan och dattan och allt måste besvaras…Jag gillar inte pappersjobb…..det är så många myndigheter som jag MÅSTE kontakta…och sedan invänta på brevsvar..(tidskrävande)….men nu början änden av tråden att nystas upp.

Gjorde en hastig titt in på nolia som privat person idag…hälsade på mina kollegor (Alpnaering)..och så klart Dalkullorna med Aloevera…måste bara ge dem en Kram.

Mötte upp gamla vänner från Tornedalen..Bjöd dem på middag…sedan en resa till mor och far.

Augusti-sept-2012 071  Augusti-sept-2012 072   De är fina vänner som alltid besökt mor och far , då de bodde i Tornedalen….Jag är så glad över att de ville besöka dem och att de lovade att återkomma innan vinterhalkan. Ett stort tack till Lena och Sven ..—ni är så fina.

Augusti-sept-2012 065 Jag tog med mig lite svarta vinbär och rabarbersoppa till mina kära föräldrar…men mor har haft så ont i sin ansiktsnerv igen (Tråkigt)..hon orkar inte varken äta , dricka eller prata då.

Ha de alla fina….kraam!!

1 kommentar:

  1. Hoppas dom tar lillmommo till PÄS så hon får dropp...
    Kram

    SvaraRadera