tisdag 10 januari 2012

Behöver du gå ner i vikt???

…i så fall Kom igång med din viktminskning nu!

Januari-Februari 2012 028 Nahrovit är en näringsmässigt komplett måltidsersättning. En lågkaloridiet som innehåller de viktiga vitaminer , fettsyror och mineraler du behöver varje dag. Nahrovit-produkterna har utvecklats enligt artikel 185 i Energi- och näringsämnesbalanserad kost i den schweiziska livsmedelsförordningen. I denna förordning föreskrivs bla. vilket energivärde och vilka proteiner , essentiella fettsyror , kolhydrater , vitaminer och mineralämnen , kvalitativt och kvantitativt dessa livsmedel ska innehålla för att kunna ersätta en måltid eller en dagsranson utan förlust av viktiga näringsämnen. I princip handlar det om en optimalt avvägd föda , dock med avsevärt mindre kalorier (max 1200 kcal /dag)….En portion Nahrovit innehåller ca 172 kcal. En dagsranson består av 4-5 portioner och innehåller 688-860 kcal…Beredning: 2 rågade matskedar(ca 30 g) blandas med 2 dl mellanmjölk..rör om kraftigt eller använd shaker…en burk räcker till 14- 16 port.

Kickstarten: Steg 1. innebär en kortare period av säker och effektiv viktminskning. Här ersätter du alla dina måltider- mellanmål  med 3-4 port valfri Nahrovit

                                                               1-2 port a 5 dl valfri Alpnaerings soppa

                                                               1- 1½ liter vatten.

Steg 2.Ersätt 2-3 av dina måltider med Nahrovit och någon soppa. Det ger en stadig mjuk viktnedgång som är skonsam för kroppen. Inför också en god vana  att tex. ta en 20 min promenad varje dag.

Steg 3: Fortsätt sedan så länge du vill med att ersätta 1 måltid eller mellanmål med Nahrovit. Ät enligt “tallriksmodellen” ,där knappt halva tallriken består av grönsaker. Spara  det där lilla extra till en dag i veckan. …Iden med “ lördagsgodis “ är inte dumt för vuxna heller.!!!

Slarva aldrig med antalet måltider!! Din kropp behöver 4-5 måltider per dag för att hålla en jämn och hög förbränning. Att hoppa över måltider är inte bra om man vill hålla vikten.

Skulle du nu vilja prova denna produkt , så hör av dig till mig eller om du vill veta mer ang Alpnaerings produkter…Min beställning skickar jag in den 16 januari , så hör av dig före de.

Barbro Havela tel. 070-5265789.

1 kommentar:

  1. Låter intressant! Vad kostar en burk och hur många måltider räcker en sån till?

    Finns det någon viktminskningsgaranti ;-)

    SvaraRadera