söndag 20 november 2011

..överraskningen.!!

Oktober- November 2011 180 Lördag den 19 november överraskade våra kära barn oss med en tre rätters middag hemma hos Caroline. Kl: 16 ringde det på dörren…Roger och Ekaterina från Luleå kom med en vacker blomma och ville att vi skulle följa med dom till Caroline , vilket vi naturligtvis var med på…På bilden ovan ser du våran bröllopsbild , som togs den 25 november 1961… Vi vigdes i Hietaniemi kyrka..bilden bredvid är tagen i februari 1961 och vi förlovade oss den 30 april 1961…Nu har vi varit gifta snart i 50 år.

Oktober- November 2011 181 När vi väl kom fram till Caroline med fam stod bordet dukat och där fanns även Kicki och Tobbe och Josef…..så fint!!!Allt gick i guldets tecken..både bestick och dekoration..

_DSC0068_thumb[1] ..bild på den goda förrätten…bröden var formade till hjärtan och på hade Caroline satt en god röra på rökt lax toppad med svart kaviar..

Oktober- November 2011 196 …Till varmrätt bjöds på ungs stekt karre ,fläskfile med potatisklyftor , fetaost , och rotsaker mm...”supergott”

Efterrätten bestod av skogens guld….hjortron och glass, kaffe och en chokladgodis…

Nov-11_thumb[1] …Här är vi nu på denna överraskningens dag!!…”guldbröllop”

Även idag har vi haft en hektisk dag , Tord har opererat båda ögonen …”bytt linser” mer om det i morgon…..och på eftermiddagen har jag haft sju gäster hemma hos mig på Alpnaerings spa- demo….dagen har varit fulltecknad med upplevelser,prat, skoj och jobb.

Önskar avslutningsvis en fin kommande vecka till er alla ….lite pudersnö har vi fått ,men det är 2+ grader..så det försvinner väl snabbt om det inte blir kallare. Ha de.!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar