fredag 9 mars 2012

Påminnelse!!

Vill påminna er mina trogna kunder om Alpnaerings Kampanjer i mars månad..Mallow Shampoo som är ett högkvalitativt schampo med flera aktiva ingredienser som verkar för ett fylligare och spänstigare hår. Malva och bambu verkar skyddande och stärkande, panthenol (pr-vitamin-B5) gör tunt och tort hår upp till 10% fylligare och veteprotein bildar en skyddande hinna som ser till att de aktiva ämnena snabbt tränger in i hårstrået..Mallow shampoo passar alla hårtyper men rekommenderas främst till de med tunt , torrt och slitet hår….

Hair Conditioner- är ett lyxigt balsam som verkar som en riktig hårkur..Den vårdar på djupet och verkar uppbyggande på hårets struktur samtidigt som den ger en vacker glans och en härlig silkesmjuk känsla.Förutom veteprotein innehåller Hair Conditioner vetegroddsextrakt som stärker hårets struktur och gör det elastiskt , ringblomma , salvia , rosmarin och johannesört ger skydd och stärker samt håller hår och hårbotten frisk och till sist MSM och arnica ( slåttergubbe) har en lindrande effekt på irriterad hårbotten..

I mars månad säljs Mallow Shampoo +Hair Conditioner till ett paketpris av 319:-..(Ord pris:378:-)..Passa på att beställa dessa produkter nu..ring 070-5265789 eller kommentera på bloggen..

Hirskapslar för hår och naglar är också på extra pris denna månad..till ett pris av 175:- (ord. pris 209:-) Alpnaerings Hirskapslar är fullspäckade med bla kiselrik hirs och massor med B-vitaminer som gör håret spänstigare , naglarna starkare och huden mer elastisk…Perfekt att kombinera med hårpaketet.

Chilikryddan och en del andra kryddor är också med på kampanjlistan denna månad..

Du som är nyfiken och vill veta mer om Alpnaerings produkter kontakta mig..Kram till er alla fina..önskar er en trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar