torsdag 5 april 2012

Mor hos NordicOptik

Jag har bara varit borta hemifrån i två dygn…men har hunnit sakna datorn…så jag måste bara fortsätta på min blogg redan i kväll…..och dessutom är det en i mitt tycke inte något intressant att se på tv.n denna skärtorsdags kväll……….Tittar ut , fullmåne, –5 grader och planeten Jupiter lyser klart på den mörka himlen……Nu går jag en dag tillbaka..till onsdag..

Mars- April 2012 180Jag hade bokat tid för mor 92 år för synkontroll på  NordicOptic  onsdag den 4-4 i Övertorneå…..lite funderingar om hur mor skulle orka hade jag…….hon är sååå trött!!…Jag tog med mig rullatorn i bilen , för hennes balans är inte så bra…så ett extra stöd skulle inte vara fel..….och när vi äntligen var framme hos optikern efter en bilresa på ca: 20 min från äldreboendet i Hedenäset , blev vi vänligt omhändertagna ….…… Mars- April 2012 178 …Nu gäller det att ha tungan rätt i mun och försöka se så bra som möjligt…..mor verkar redo! Hallå mor du är duktig!!

Mars- April 2012 179 …En tålmodig , duktig och rar optiker kollade mors seende…..och mor var såå duktig!! Optikern kom fram till att…….mor hade svårt för närseende pga. att hon skelade….när hon läser en text ser hon dubbelt ...……som många äldre kan få. Optikern skrev en remiss till Ögonspecialist på Sundreby sjukhus……Jag vill varmt rekommendera NordicOptik för deras lugna , proffsiga  och fina framtoning…..dom tar verkligen tid med sina kunder…(patienter)…Tack för att ni finns…Lilla mor du var så duktig….fortsättning följer på långfredag…Trevlig påskhelg!!!vi ses!!

Ha de!!

1 kommentar: