onsdag 28 november 2012

Så är det!!!

Så är det!!..Nu har Lilla söta Kicki friserat min far och han blev så fin i håret.. ….lilla gubben blir bara äldre och äldre för varje år som går….94 år, klar i hjärnan...nästan..”men stannat mycket på sin tid”…. därför att..mycket av det gamla kommer upp till ytan i hans hjärna..…men även dagens skriverier i tidningar och nyheter som sänds på Tv. pratar han om …tittar bla. även på idrott och följer med…Det känns bra.

_DSC0002-004_thumb[2]_DSC0004-001_thumb[3]….Och denna snusnäsduk, som han alltid har till hands…..Tänk om jag skulle hitta någon butik som fortfarande säljer dessa snusnäsdukar!!! Dom verkar vara honom så kära….

Iallafall så har mitt kära barn Kicki hjälpt mig i går att göra adventsklart i fars rum…Ett stort tack till mina söta barn med respektive som hjälpt mig..ni är mer än guld värda.

CIMG5122

En ny kappa över matrummet..och en röd kappa med stjärna vid sängen….Det känns vemodigt att behöva bli så gammal och hjälplös, men ändå så pass klar i huvudet!!!..Jag önskar mig inte det slutet av mitt liv…..men vem vet jag är en positiv människa , som förhoppningsvis tar emot all hjälp som finns att få med  kärlek, glädje och tacksamhet….Avslutningsvis en bild av våran kära fina kicki med min kära  mor ..

CIMG5120

1 kommentar:

  1. Många gamla snorkråkor i den näsduken.. Bäst att han håller den hårt, så den inte kryper iväg..

    SvaraRadera