lördag 4 juni 2011

Fredag den 27 maj…mot Mellbystrand.

CIMG2317 Idag fick Axel också följa med….lilla vacker hunden fick trängas i bagaget bland alla väskor, men det gick bra.
CIMG2277 Mellbystrand ligger i Hallands län…..och deras stuga ligger bara ett stenkast från havet…..Här är naturen mycket lik den vi såg i Skagen i Danmark…Tyvärr tog jag inget foto av naturen…jag har den på film….men här finns sandåsar med växter som sjögräs. lite ljung och massor av vildrosor….
CIMG2340  CIMG2335 Här ser du en skymt av den röda stugan och lite av tomten..(bättre bild på stugan kommer senare)..…….och det ljusa och trevliga matrummet vars vi hann avnjuta några goda måltider..
CIMG2342 CIMG2343
Leena bjöd på färsk makrill och på ortens jordgubbar…hmm, vad gott!!
CIMG2344 Leena sitter och rensar jordgubbarna…lyxit!!!!!
Från denna stuga kunde vi se över till Båstad och Hallandsåsen…På lördag gjorde vi en rutt till bla. Laholm..åt en god middag på en fiskrestaurang…..där fick jag heja på en kändis , nämligen Björn Hellberg och hans fru, som också gillade matstället.
Trevlig lördag kväll till dig som kikar in på min blogg.Vi har äran att ha lilla barnbarnet Melker hos oss i ett par dagar.

1 kommentar:

  1. Ni har haft det riktigt mysigt på er semester och ingen dålig värd heller. Skönt att komma bort någon gång emellanåt.

    SvaraRadera