fredag 26 mars 2010

Fadäsen..

Fredag morgon , halvmulet och plus grader..lite snöfall under natten. I dag ska jag städa och påskpynta lite och så ska vi åka ut och handla...Till gårdagens fadäs!!Tur att det inte var" jag", som körde in bilen i garaget!!!!men denna olycka hade hänt för vem som helst!!...T hade varit på sin sedvanliga stavgång och när han kom hem ville han köra in bilen i garaget, därför att snöfall var utlovat till våra trakter och då är det bekvämt att ha bilen inne. När han körde in bilen så kanade den åt ena sidan på grund av halka och skadan var ett faktum....Nu återstår mycket besvär och tid innan allt är åtgärdat..och inte blir det billigt heller även om vi har helförsäkrat.Fyyy vad onödigt!! Med facit i hand hade inte denna fadäs behövt hända...därför att det kom minimalt med snö under senkvällen och natten.
Nu blåser vi bort alla små bekymmer och ser fram emot helgen med doft av god mat..och mycket annat trevligt..Fin helg till er alla bloggläsare..

3 kommentarer:

  1. Vilket elände med bilen....men som alltid materiella skador går att fixa.....och du har ju förmågan att släppa sånt och njuta av nuet..som tur är!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med syster!! Triiist ;-((

    SvaraRadera
  3. Materiella ting är ingnting att sörja över...det går att laga...Hälsan är det viktigaste vi har....Kram mina söta flickor..

    SvaraRadera