söndag 29 mars 2009

Energi från??



Vem av mina vänner skickade mig energi?????Hur som helst så har jag städat och möblerat i tv-rummet i dag inte klokt igentligen. Vi flyttade in i det här huset för drygt ett år sedan exakt ett år och fyra månader sedan och möblerna plaserades där vi tyckte de passade då , men i längden passade de inte alls..... rummet hade ingen yta såg pyttelitet ut. Denna gråa söndag tänkte jag ,..... nu eller aldrig.......och så var det gjort med mycket möda.--- och besvär......svett och nästan tårar...!!!Inte lite göra men, nu är det nästan klart. Gode bra Barbro!!! i morgon kommer lamporna och tavlorna på plats med Tords hjälp.. . Skönt!!! Måste fortsätta med städningen med fler rum medan energin finns kvar.... Vem skickade mig energi???? En liten aning har jag...Malin....eller....???? Vem??

2 kommentarer:

  1. Nämen godmorgon gulle faster! Det är inte klokt vad du gått ann !! Hade jag bott närmare så hade jag kommit och sett på ditt "nya" tv rum. Visst är det härligt att ändra om :) Jag är precis likadan, det märks så väl att du o jag har samma blod- det är sååå tryggt och trevligt att märka av det :-) vet inte om det är jag som skickat över energi - kan mycket väl vara det- för här sprudlar det, fattar inte vad som hänt...??! men det är klart.... det kan ju finnas någon annan som är skyldig till det också...man vet aldrig.....
    Kram från malin

    SvaraRadera
  2. Hihi, jag är ganska säker på att det är Malin! Hoppas hon har skickat hit lite energi med mamma också för jag skulle verkligen behöva lite jag också.

    SvaraRadera