måndag 2 mars 2009

Kampanjer i Mars

Alpnaerings kampanjer i mars
Kycklingpaket 449 kr (ord. pris ca 546kr) Paketet innehåller kycklingkrydda inkl. tomströare,(En utsökt kryddblandning som ger kycklingen en extra god smak. Prova även till marinaden eller blanda en god dippsås tillsammans med creme fraiche.) Paprikakrydda inkl. tomströare,(där andra kryddor har tillsatts för att förhöja paprikasmaken, en unik kryddblandning) Cafe de Paris,(är en härlig krydd och örtblandning till vinägerettdressing, på ungsbakad klyftpotatis eller i kryddsmör till grillat.)
Till kryddsmör; tag 1-2 tsk Cafe de Paris till 100 g rumsvarmt smör. Tillsätt salt efter smak och blanda väl. Forma till en rulle och lägg i kylen eller frysen + en fylld ströare med vitlökskrydda.( som är en storsäljare med frystorkad vitlök som ger en välkomponerad smak med naturlig arom. Utmärkt till vitlökssmör, dressing, i grytor eller till dipp.)
Kycklingbuljong 175 kr(ord.pris209 kr ( Ger fin smak som bas till alla soppor och såser. Fettfri.)
Dubbelpack Hirskapslar 299 kr ( 0rd.pris 378 kr) Hirskapslar är bra för Hår, Hud & Naglar. verkar också positivt på huden, särskilt den feta hudtypen eller den med eksem.
Ring om du vill ha något eller blogga!!! 0911-65789.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar