torsdag 24 september 2009

Sida vid sida...

Här i Öjebyn är det vackert väder..just nu är det 12 grader på skuggsidan...men på solsidan värmer det på ganska bra ännu...Den här tomatplantan framför friggebodan har stått ute hela sommaren och den har gett oss många goda tomater...och fler blir det....jag vill bara få fram att tomater växer och frodas och ger oss frukt även om de står utomhus..men mycket vatten vill de ha...Inne i växthuset finns också mycket kvar ännu..jag tar in varje dag..
Vi hämtade hem mor för några timmar.. ..här vilar mina föräldrar sida vid sida en stund....innan det var dax att återvända till Björkebtgården igen.

Mor trivs bra där och hon har det super bra med all den vård hon behöver...Far vill också till äldreboendet ..hoppas han snart får plats där...han är i stort behov av att få hjälp nu....både fysiskt och psykiskt...ja...det är inte lätt att bli gammal och orkeslös....Vi hade bara tid att stanna över en dag denna gång...Kicki skulle jobba ..och Roger hade också förpliktelser att utföra nästa dag....men vi åker upp snart igen..


1 kommentar:

  1. De är så söta sida vid sida... Hoppas morfar får en plats snart!

    Kramar Caroline.

    SvaraRadera