söndag 20 september 2009

Söndagkväll....

Det är en härligt fin söndagkväll...fortfarande 12 grader och vindstilla...luften känns riktigt skön där ute. Jag var just och ändrade om lite på belysningspunkterna i trädgården.
Till middagen bestämde vi oss för att grilla hamburgare och fritera egen odlad mandelpotatis...det var supergott med hemmagjord tzatziki som bla. var en av tillbehören ..det är så mysigt att kunna hämta en egen gurka från växthuset och använda den till något gott......I dag har jag planterat om två paprikaplantor i större krukor med mer jord...såg att dom behövde det...ännu känns det som sensommar..skönt!!...och så har vi varit och röstat till kyrkovalet vilket också känns bra..

3 kommentarer:

  1. Hej mys-faster! =) Det lät så himla gott med egen tsatziki och mandelpärer. Vad duktiga ni har varit som har vart iväg o kyrkoröstat...själv kastade jag röstsedlarna i soporna på en gång...jag har nån tanke om att kyrkan ska vara opolitisk...men...kanske var dumt att inte rösta ändå... =/ Nåja, hoppas ni får en fortsatt härlig söndag! Kraaaaam!

    SvaraRadera
  2. Måste säga att det ser verkligen mysigt ut.....och gott blev det garanterat.............
    nu ska jag ut med hundarna i sensommarvädret.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack gulliga Mia för din kommentar , men nog hade ni kunnat gå och rösta för det fanns att välja på opolitiskt valda kandidater som brann för att jobba inom svenska kyrkan. Vi tycker inte heller att kyrkan ska vara politisk..det känns fel...kyrkan ska vara öppen för alla.

    SvaraRadera