onsdag 28 oktober 2009

Nymålat...

Nu har jag målat klart...här ser ni den nymålade pedestalen och den lilla stolen....det blev ganska fint....men det är tyvärr inte min grej att stå och måla .....När jag ser på resultatet så är det inte omöjligt att jag färgsätter fler möbler..vi får se.


Så här ser pedestalen ut , som jag haft i min ägo i säkert 40 år. Det är min far som tillverkat den...nu tyckte jag att den behövde få ett litet lyft...så därför målade jag den vit....

4 kommentarer:

  1. Men oj oj oj vad fint du har hemma hos dig! Och det är så snyggt med vitt! =) Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag säger bara VILKEN skillnad!!! Mycket, mycket finare, så roligt för dig! Men jag lovar dig att det är roligare att måla något större föremål.
    Önskar dig en fin dag! Vi är påväg till barnmorskan nu.. Vi hörs lite senare. Kram, kram.

    SvaraRadera
  3. Tack Mia, Caroline och Kicki för era kommentarer.Det kanske inte är så dumt att vitmåla en del av möblemanget...Men att ge mig på större möbler.. Nej!! Kanske???Det blir många frågetecken som ni ser...Jag är lite för kräsen så ..tyvärr och ..Lejoninna. Jag vill skapa men uppfyller inte mina önskningar till resultatet i målarjobb, men jag älskar att Skapa gärna annat...Ex stickar jag gärna av lovikkagarn så här på hösten vantar och sockar..mm.mm.

    SvaraRadera